Happy Halloween The Party dit jaar in de Ziggo Dome Amsterdam

Op vrijdag 4 november brengen MediaLane en DPG Media Happy Halloween naar de Ziggo Dome in Amsterdam. Al jarenlang wordt Halloween groots gevierd in het buitenland. Onder anderen de Kardashians en Heidi Klum trekken alles uit de kast om te imponeren met extravagante looks. Halloween krijgt nu ook in Nederland definitief een plek op de evenementenkalender met Happy Halloween in de Ziggo Dome. De line-up wordt op een later moment bekend gemaakt. De kaartverkoop is nu geopend, meer informatie via www.happyhalloweentheparty.nl

HAPPY HALLOWEEN 
Tijdens het dance feest wordt de bezoeker verrast door een sterke line-up aan populaire DJ’s & artiesten, spectaculaire acrobatische acts en de meest verbluffende glamorous looks. De rode loper wordt uitgerold voor de bezoekers om hun extravagante outfits te showen, om daarna tot diep in de nacht op de beste muziek los te gaan in de Ziggo Dome.

MediaLane 
De afdeling LIVE ontwikkelt en produceert live entertainment labels met de focus op arena-sized producties. MediaLane brengt onder andere de jaarlijks succesvolle concertreeks Holland Zingt Hazes, Fiesta de la Vida met Barry Hay en JB Meijers en Matthijs Gaat Door in Concert.