Holland zingt Hazes is terug op 13 en 14 maart 2020 in de Ziggo Dome in Amsterdam

André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes hebben zojuist aangekondigd dat zij ook volgend jaar te zien zijn in de achtste editie van Holland Zingt Hazes. De succesvolle concertreeks, dit jaar vier uitverkochte Ziggo Domes, vindt volgend jaar plaats op 13 en 14 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Holland Zingt Hazes is een avond vol met Hazes hits gezongen door de beste artiesten van Nederland. De kaartverkoop voor de concerten in 2020 start a.s. vrijdag 15 maart om 10.00 uur, meer informatie: www.hollandzingthazes.nl

Van iedereen, voor iedereen
Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is exact 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee.

MediaLane 
De LIVE afdeling van MediaLane ontwikkelt en produceert grote live entertainment events met de focus op arena-sized producties. Zowel in eigen beheer als in samenwerking met een artiest, personality of merk. MediaLane LIVE produceert naast de Holland Zingt Hazesconcerten o.a. ook André Hazes Live in Ahoy (oktober 2019) en SpaceXperience – Live met André Kuipers.