Ook Miss Montreal zingt Hazes

Holland Zingt Hazes 2020 verwelkomt voor de eerste keer Miss Montreal

In de achtste editie van Holland Zingt Hazes is Miss Montreal naast André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes toegevoegd aan de line-up. Miss Montreal: “Door mijn duet met André Hazes tijdens de afgelopen editie Vrienden Van Amstel Live ben ik echt van Hazes gaan houden, zo erg dat ik zelfs ‘De Vlieger’ speel in mijn nieuwe theatershow. Dus toen André mij vroeg mee te doen aan Holland Zingt Hazes zei ik uiteraard gelijk ja!”. De succesvolle concertreeks, afgelopen jaar vier uitverkochte Ziggo Domes, vindt volgend jaar plaats op 13 en 14 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Holland Zingt Hazes is een avond vol met Hazes hits gezongen door de beste artiesten van Nederland. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.hollandzingthazes.nl

Van iedereen, voor iedereen
Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is exact 15 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee.

MediaLane 
De LIVE afdeling van MediaLane ontwikkelt en produceert grote live entertainment events met de focus op arena-sized producties. Zowel in eigen beheer als in samenwerking met een artiest, personality of merk. MediaLane LIVE produceert naast de Holland Zingt Hazes concerten o.a. ook André Hazes Live in Ahoy (oktober 2019) en SpaceXperience – Live met André Kuipers.