STAGIAIR(E) KAP & GRIME
SISTER ACT

Voor de musical Sister Act in theaterseizoen 2024-2025 is MediaLane Theater op zoek naar een stagiair(e) Kap & Grime. Heb jij zin in een uitdagende stage bij een grote musicalproductie? Dan zoeken wij jou!

Over MediaLane Theater
MediaLane Theater produceert kwalitatieve musicals en theaterproducties met liefde  voor het vak, voor de mensen die erin werken en voor de mooie theaters in ons land. Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke ervaringen voor het publiek. Het tot leven brengen van krachtige, meeslepende en fascinerende verhalen is onze passie. Door middel van zowel bekende titels zoals de award winnende Come From Away, Sondheim’s Sweeney Todd en de internationale sensatie SIX, als nieuwe Nederlandse musicals zoals Diana & Zonen en De Hospita brengen we de magie van het theater naar heel Nederland. We zijn altijd op zoek naar bijzondere titels in binnen- en buitenland en werken samen met partners, talent (gevestigd en jong) om het publiek te raken, inspireren en vermaken.

Ervaar hoe mooi theater kan zijn.

Over het team
Met een klein, enthousiast en gepassioneerd team werken we hard aan elk aspect van onze producties: van creatie tot commercie, en van première tot dernière. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent van alle afkomsten, achtergronden en genders. Ons doel is om een veilige en inspirerende omgeving te bieden waar ervaren en nieuwe talenten hun passie voor theater kunnen ontdekken en ontwikkelen. Niet alleen voor, maar ook achter de schermen.

Wat ga je doen?

Je maakt als stagiair(e) onderdeel uit van het Kap & Grime team van de musical Sister Act. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit:

 • Het verzorgen, onderhouden en behouden de hoogste kwaliteit van de pruiken.
 • Het assisteren van de castleden voorafgaand aan de voorstelling met de make-up & pruiken.
 • Het helpen bij het pre-setten van het kap & grime materiaal voorafgaand aan de voorstelling.

Onze ideale collega?

 • Je volgt een relevante opleiding.
 • Woont bij voorkeur in Amsterdam of omgeving.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en hebt de nodige rij ervaring.
 • Je kan goed werken in teamverband, denkt oplossingsgericht en bent stressbestendig.
 • Je bent sociaal, toegewijd en flexibel. Je hebt zin om veel te leren en beschikt over veel enthousiasme.
 • Ervaring met visagie en/of pruiken is een pré.
 • Voor hard werken (de werkzaamheden zijn vooral in de avonden en weekenddagen) en reizen met een toerende productie draai jij je hand niet om.
 • Je bent beschikbaar in seizoen 24/25 (periode, duur en startdatum in overleg).

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij deze uitdagende en dynamische stage, hoort uiteraard een fenomenaal gezellig team (al zeggen we het zelf 😉). We lachen vaak net zo hard samen als dat we werken. Dit doen we vanuit ons leuke kantoor in Amsterdam, in het theater of onderweg. Verder bieden we natuurlijk een stagevergoeding, de mogelijkheid om onze (en andere) voorstellingen te zien en een heerlijke lunch!

Solliciteren

Wil jij bij ons stagelopen? Stuur dan een motivatie en CV gericht aan Iman Sanichar naar info@medialanetheater.nl Vermeld alsjeblieft duidelijk in het onderwerp van je mail “Stagiair(e) Kap & Grime” Heb je eerst nog vragen over de functie? Stuur dan gerust je vraag naar Dylan Jongen via dylan.jongen@medialane.nl . Sollicitaties via dit adres worden niet in behandeling genomen. Indien je niet studeert aan een opleiding, dan kun je bij ons geen stage lopen. In dit geval zal je sollicitatie niet in behandeling genomen worden.

Graag in je motivatie aangeven welke periode je beschikbaar bent en de duur van je stage.

Acquisitie na aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.