BNNVARA OPENT ‘HOTEL HOLLANDIA’

Vanaf 23 september zet BNNVARA haar rijke traditie van satire voort en sluit tout bekend Nederland de week af in het luxe vijfsterrenhotel ‘Hotel Hollandia’.
Gasten checken in voor een ongetwijfeld onvergetelijk verblijf. Iedereen die in de belangstelling staat wordt in ‘Hotel Hollandia’ met liefde op de hak genomen, op het schild gehesen of kan zijn of haar verhaal kwijt op de bank in de lobby. Op zaterdag 23 september opent het hotel officieel haar deuren voor gasten. ‘Hotel Hollandia’ is vanaf die datum iedere zaterdag om 21.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Satire, drama en talkshow in-één
Wat speelt er zich allemaal af in de hotelkamers? Hoe houdt het personeel zich achter de schermen staande? Welke bekende gasten worden verwend in de wellness en welke gasten laten zich in de lobby bevragen door Paul de Leeuw?  Het studioprogramma met publiek houdt de kijker een spiegel voor en geeft een satirische blik op de actualiteiten van de afgelopen week. Terwijl presentator Paul de Leeuw in de lobby van het hotel zijn gasten ontvangt, kruipen Anniek Pheifer, Thomas van Luyn, Wimie Wilhelm en Samir Hassan in de huid van het hotelpersoneel.

Hotel Hollandia is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

Terug naar overzicht