MAX-dramaserie Maud & Babs krijgt tweede seizoen

Na het succesvolle eerste seizoen van de MAX-dramaserie Maud & Babs komt er een vervolg. Momenteel zijn de opnames in volle gang. De dramaserie zal dit najaar te zien zijn bij MAX op NPO 1.

In het eerste seizoen maakten we kennis met Maud en haar gezin. Maud is mantelzorger voor haar moeder Babs, die begint te dementeren. Naast mantelzorg voor haar moeder, heeft Maud ook een verloskundige praktijk en gezin met twee studerende kinderen draaiende te houden.

In seizoen twee van de serie Maud & Babs vindt Maud het onverantwoord dat Babs nog langer alleen in haar eigen huis blijft wonen en besluit een mantelzorgwoning in haar eigen tuin te plaatsen. Dit zet echter alles op scherp…

Cast
De hoofdrollen in Maud & Babs seizoen 2 zijn weggelegd voor Loes Luca (Babs), Rifka Lodeizen (Maud), Georgina Verbaan speelt Juliette en neemt de rol over van Kim van Kooten en Peter Paul Muller keert terug als Koen. Het scenario van de serie is geschreven door Patty Stenger (Vintage). De regie is in handen van Norbert ter Hall (De Belofte van Pisa, Mi Vida).

Maud & Babs (acht afleveringen)
Najaar 2023 
Bij MAX op NPO 1

Terug naar overzicht