Holland Zingt Hazes viert jubileumeditie in 2022

Holland Zingt Hazes keert voor het tiende jaar op rij terug naar de Ziggo Dome. De jubileumeditie vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2022. Al tien jaar lang brengen wisselende gastartiesten, onder aanvoering van André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes, een ode aan de muziek van André Hazes. In de afgelopen jaren hebben meer dan 40 artiesten meegedaan aan de concerten waaronder Barry Hay, Anouk, Simone Kleinsma, Miss Montreal, Willeke Alberti, Guus Meeuwis, Gerard Joling, André van Duin, Nick & Simon en ga zo maar door. De jubileumeditie belooft de grootste en meest spectaculaire editie tot nu toe te worden, met nóg meer deelnemende artiesten. De kaartverkoop voor Holland Zingt Hazes 2022 is nu geopend. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.hollandzingthazes.nl.

Rachel Hazes: “Bijzonder is het, bijna tien jaar. Vorig jaar heb ik weer met verbazing zitten kijken naar al die mensen die de Ziggo Dome binnen kwamen. Wat me ook opviel was dat er zo ontzettend veel jongeren bij zijn. Zij zingen alle nummers van André zo mee, wetende dat de meeste uit de jaren ’80 en ’90 komen…. Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat André nog steeds bij zo veel mensen voort leeft.”

Jeroen van der Boom: "Tien jaar geleden begonnen we met een heel klein team aan Holland Zingt Hazes, dat kleine team is er nog steeds. Tien jaar geleden alweer.. En ons idee was om in de gedachte van André Hazes het concert op te bouwen, alsof hij binnen kon lopen en mee kon doen. En wat ik gaaf vind is dat wij wel mee zijn gegaan met de tijd, qua artiesten en show, maar nooit afgeweken zijn van het concept."

André Hazes: “We hebben altijd de keuze uit zoveel nummers. Natuurlijk zijn er nummers die niet mogen ontbreken, ik zag vorige week dat ‘Kleine Jongen’ ook dit jaar weer op nummer één staat in de Nationale Top 250 van NPO Radio 5. Maar ik vind het dus ook te gek om nummers toe te voegen aan de setlist die iets minder bekend zijn, van die pareltjes. Het is tof om te zien dat die nummers dan ook echt weer omarmd worden en er een nieuw leven in geblazen wordt!”

Roxeanne Hazes: “Elk jaar doen we ons best om er iets speciaals van te maken voor papa zijn fans. We proberen continu te vernieuwen. André heeft Kleine Jongen met het hologram van papa mogen zingen en afgelopen jaar zong ik op bijzondere wijze Sorry met hem. De jubileumeditie betekent natuurlijk dat we het nog specialer gaan maken.” 

Holland Zingt Hazes - Een ode aan de muziek van André Hazes

Al tien jaar een ode aan de muziek van André Hazes! Het grootste jaarlijkse meezingconcert van Nederland waarbij de hits van André Hazes centraal staan, gezongen door Nederlands beste zangers onder aanvoering van André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes, maar liefst 17 jaar na zijn overlijden leeft zijn muziek nog steeds voort. Jaarlijks zingen bij elk concert 15.000 bezoekers uit volle borst zijn hits mee. De concerten voor Holland Zingt Hazes 2021 vinden plaats op 5 & 6 november 2021, de concerten van de jubileumeditie in 2022 vinden plaats op 11 en 12 maart 2022.

MediaLane

De LIVE afdeling van MediaLane ontwikkelt en produceert grote live entertainment events met de focus op arena-sized producties. Zowel in eigen beheer als in samenwerking met een artiest, personality of merk. MediaLane LIVE produceert naast de Holland Zingt Hazes concerten o.a. ook André Hazes Live in Ahoy (oktober 2021).