Ivo Niehe onderscheiden met de Televizier Oeuvre Ring

Ivo Niehe onderscheiden met de Televizier Oeuvre Ring

Wij feliciteren Ivo Niehe met het ontvangen van de zeer bijzondere Televizier Oeuvre Ring uit handen van collega Paul de Leeuw tijdens het Televizier-Ring Gala 2020. Ivo mag zich plaatsen in het rijtje van Willem Duys, Mies Bouwman en Linda de Mol. Zijn TV Show gaat zijn 40ste jaargang in en is daarmee het langstlopende TV programma met dezelfde presentator ter wereld. Een uitzonderlijk mooie prestatie!

De TV Show

In de TV Show ontvangt Ivo Niehe al bijna 40 seizoenen nationale en internationale gasten. Steevast inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland met een internationale reputatie worden door Ivo op bijzondere wijze geportretteerd.

De TV Show ging in juli 1981 van start. Ivo Niehe bedacht toen het televisieprogramma en presenteert de TV Show vandaag de dag nog steeds zelf. Oorspronkelijk zou de TV Show recente televisieprogramma’s en de gasten daarin aan bod laten komen. Dit zou worden afgewisseld met fragmenten uit binnen- en buitenland. Maar al snel veranderde het in een personalityshow, waarbij Ivo Niehe de gasten in zijn studio ontving. Na vijf jaar besloot Ivo ook op reis te gaan om sterren en opmerkelijke persoonlijkheden thuis te bezoeken. Vanaf het eerste portret – van Roald Dahl – werden de bezoeken een vast onderdeel van de TV Show.