Marco Versluis benoemd tot directeur TV bij MediaLane

MediaLane verwelkomt vanaf 1 januari 2022 Marco Versluis. Marco heeft onder andere bij BNNVARA veel programma’s gemaakt en sinds de zomer van 2019 was hij tot voor kort werkzaam als producent non-fictie bij BNNVARA en gaat bij MediaLane aan de slag als directeur TV. Hij wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling, creatie en de dagelijkse leiding van de TV-afdeling van MediaLane.

Marco Versluis over zijn aanstelling: “De TV-tak van MediaLane heeft de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt. Resulterend in prachtige, hoogstaande programma’s, met dit jaar o.a. een zeer verdiende plek bij de laatste drie van de Nipkow. Ik kijk er enorm naar uit die kwaliteit en groei verder uit te bouwen. In een markt waarin de vraag naar creativiteit steeds groter wordt, in een bedrijf met fantastische makers."

Iris van den Ende, CEO MediaLane, over de komst van Marco Versluis: “Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 2014 een enorme groei meegemaakt. In het veranderende televisielandschap liggen er nog veel kansen voor MediaLane TV, ik verheug me erop om dit met Marco verder uit te bouwen. Met Marco verwelkomen wij een TV-leider in hart en nieren. Ik ben ontzettend blij dat hij deze rol wil gaan vervullen en met zijn passie en energie voor het vak past hij goed bij ons bedrijf.”

 

MediaLane

MediaLane is in 2014 opgericht door Iris van den Ende en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot media- en live-entertainment productiebedrijf, gevestigd in Nederland en Duitsland. Als onafhankelijke televisieproducent werkt MediaLane voor zowel de publieke als de commerciële omroepen en digitale broadcasters in Nederland. De producties zijn uiteenlopend: van groot amusement tot dramaserie en van reality tot infotainment. MediaLane is producent van onder andere Matthijs Gaat Door, Even Tot Hier, TV Show, ARIA, Chansons!, Busje Komt Zo, Maud & Babs en Zina.

 

Naast TV creëert en produceert MediaLane live-entertainment op arenaformaat in Nederland en België waaronder Holland Zingt Hazesen Matthijs Gaat Door in Concert. MediaLane Theater produceert dit jaar haar eerste originele musical Diana & Zonen, Simone Kleinsma's nieuwe voorstelling VERDER en Come From Away.