Nieuw album Barry Hay en JB Meijers: 'Fiesta de la Vida'

Vandaag is het nieuwe album ‘Fiesta de la Vida’ van Barry Hay en JB Meijers gereleased. Een preview van het gelijknamige rockspektakel dat 5 november 2022 plaatsvindt in de Ziggo Dome.

Het album, ontstaan uit de bijzondere vriendschap van Barry Hay en JB Meijers, telt tien covers. Hits als ‘Spirit in the Sky’ van Norman Greenbaum, ‘You Never Can Tell’ van Chuck Berry en ‘Twist in My Sobriety’ van Tanita Tikaram zijn opnieuw opgenomen als smaakmakers voor het live spektakel dat in november gaat plaatsvinden. Ook staan er vier gloednieuwe nummers op het album, waaronder het eerder dit jaar verschenen ‘Unconditionally’ en de titelsong ‘Fiesta de la Vida’.

Barry Hay & JB Meijers: ''Geïnspireerd door het Mexicaanse feest ‘Dia de los Muertos’ en onze woonplaatsen, Curaçao en Bonaire, hebben we het album een latin flavor gegeven. Latino Rock is iets waar we beiden echt fan van zijn. Om de nummers van onze muzikale helden te bundelen en opnieuw op te nemen was een ware 'fiesta'.''

Barry Hay en JB Meijers zijn niet de enigen die op het zonnige Curaçao de studio indoken voor dit album. Bijzondere gastvocalisten Danny Vera, Spike van Zoest en Tania Kross zijn ook op het album te horen.

Rockspektakel Fiesta de la Vida in de Ziggo Dome

Het concert Fiesta de la Vida, dat op 5 november 2022 plaatsvindt in de Ziggo Dome, belooft een uniek feest te worden. Samen met special guest Danny Vera en een Mariachi band worden de muzikale helden van de heren geëerd en wordt de bezoeker meegenomen in een grootse muzikale en visuele experience.

JB Meijers: ''De nummers die op het album ‘Fiesta de la Vida’ staan worden absoluut in de Ziggo Dome gespeeld, maar ook nummers van ons eerste album ‘For you Baby’ komen deze avond voorbij. Bereid je daarnaast voor op een aantal te gekke verrassingen!'' 

Kaarten voor dit rockspektakel kunnen worden gekocht op: www.fiestadelavida.nl. Het album ‘Fiesta de la Vida’ is vanaf vandaag te beluisteren op alle streamingdiensten, waaronder Spotify en Apple Music. En in de winkels te koop als CD.