Ook Glennis Grace en Danny de Munk zingen Hazes in 2020

De razend populaire Glennis Grace en Danny de Munk zijn vandaag aangekondigd als solist voor de 2020 editie van Holland Zingt Hazes. Voor zowel Glennis als Danny is het niet de eerste keer dat zij meedoen aan de grootste meezing concerten van Nederland.
Danny de Munk: ‘Holland Zingt Hazes is elk jaar een feest. Het is toch te gek hoe die muziek van Hazes leeft? Ik heb begrepen dat er nu alweer een concert uitverkocht is. Het kan niet anders dan dat Hazes elk jaar weer glimlachend naar beneden kijkt, naar die mensen die avond aan avond zijn muziek meezingen en zo enorm genieten.’ 
Ook Glennis Grace kijkt uit naar de concerten: ‘De concerten zijn in alle opzichten fantastisch; de sfeer in de zaal en backstage, de line-up aan artiesten en al die prachtige Hazes nummers, ik heb er weer zin in!’. De concerten van Holland Zingt Hazes 2020 vinden plaats op 7, 13 en 14 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert van 14 maart is inmiddels uitverkocht, kaarten voor 7 en 13 maart zijn hier  te koop. 
 
Van iedereen, voor iedereen
Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 15 jaar na zijn overlijden populairder dan ooit. Hazes is van iedereen en voor iedereen. Holland Zingt Hazes heeft de afgelopen zeven edities in totaal al bijna 500.000 bezoekers een onvergetelijke avond bezorgd. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers alle hits uit volle borst mee. De sterren line-up van Holland Zingt Hazes 2020 bestaat uit André Hazes, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Gerard Joling, Miss Montreal, Samantha Steenwijk, Glennis Grace en Danny de Munk.