Wegens groot succes: twee extra concerten jubileumeditie Holland Zingt Hazes 2022

Nog geen twee weken geleden kondigden Jeroen van der Boom en André Hazes bij BEAU de jubileumeditie van Holland Zingt Hazes aan op 11 en 12 maart 2022. Wegens de grote vraag naar kaarten worden er vandaag twee extra concerten toegevoegd aan de reeks, op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart 2022. Holland Zingt Hazes is al tien jaar een ode aan de muziek van André Hazes. Het grootste jaarlijkse meezingconcert van Nederland waarbij de hits van André Hazes centraal staan, gezongen door Nederlands beste artiesten onder aanvoering van André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes. De kaartverkoop voor de extra concerten op 18 en 19 maart 2022 is nu geopend. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.hollandzingthazes.nl.  

 

Patricia Khemili-Kok, directeur MediaLane LIVE: “Na de aankondiging van de jubileumeditie zijn we overdonderd door de positieve reacties. We zien dat Holland Zingt Hazes een fantastische en trouwe fanbase heeft, die niet kan wachten om weer samen de hits van Hazes mee te zingen, en het is fijn om te zien dat er zoveel vertrouwen is in de toekomst. We kunnen niet wachten om een hele bijzondere editie van Holland Zingt Hazes neer te zetten in 2022, waar we nu twee extra data aan kunnen toevoegen.”

 

Holland Zingt Hazes - Een ode aan de muziek van André Hazes

Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes, maar liefst 17 jaar na zijn overlijden leeft zijn muziek nog steeds voort. Jaarlijks zingen bij elk concert 15.000 bezoekers uit volle borst zijn hits mee. De concerten voor Holland Zingt Hazes 2021 vinden plaats op 5 en 6 november 2021, de concerten van de jubileumeditie in 2022 vinden plaats op 11, 12, 18 en 19 maart 2022.